• S-metal strešne kritine
  • S-metal strešne kritine
  • S-metal strešne kritine
  • S-metal strešne kritine
  • S-metal strešne kritine
Get Adobe Flash player
Začetek

Vrste kritin

Kritina S-metal

Pločevinasta strešna kritina je kakovosten izdelek, ki je rezultat dolgoletnega raziskovanja na področju preoblikovanja pločevine. V veliki meri je zastopana na trgu, kot najboljša izbira za vse vrste stavb, od majhnih montažnih hiš in vikend objektov, do individualnih stanovanjskih hiš in velikih stanovanjskih in poslovnih zgradb. Posebej primerna za posodabljanje objektov in naprav, kjer se je praktično izkazala za najboljšo rešitev.

Prilagodljivost pločevinaste strešne kritine se odraža v različnih aplikacijah na skoraj vseh vrstah streh in omogoča investitorju oz. arhitektu izbero želenega izgleda strehe  brez omejitev, ki jih poznami pri klasičnih - tradicionalnih strešnih kritinah. Po svoji zasnovi je pločevinasta strešna kritina oblikovno podobna tradicionalnim kritinam, hkrati pa odpravi vse pomanjkljivostidrugih vrst strešnih kritin.

Treba je poudariti tudi stabilnost in trajnost strehe pokrite z pločevinasto strešno kritino v vseh klimatskih pogojih, kar je velika prednost pred ostalimi vrstami strešnik kritin. Izkušnje kažejo, da pločevinasta strešna kritina brez težav prenaša tako hude zime kot tuditropsko vročino. Ker se pločevinasto strešno kritino pritrjuje s posebnimi vijaki z neoprensko podložko v spodnji del ostrešja, je streha odporen proti močnemu vetru, zmrzali in tudi toči.

Trapezna pločevina S-metal, podjetja Mebi, d.o.o. je odličen in zanesljiv proizvod tako za pokrivanje streh, kakor tudi za izvedbo fasad oz. montažnih sten. Trapezna pločevina S-metal je široko uporabna pri gradnji industrijskih objektov, stanovanjskih in poslovnih stavb, nakupovalnih centrov, skladišč, kmetijskih poslopij ter garaž in različnih pomožnih objektov.

Vse trapezne pločevine imajo v svoji konstrukciji poseben utor, ki preprečuje zatekanje, kar v celoti omogoča pravilno delovanje strehe oziroma stene. Trapezna pločevina je izdelana v obliki panelov s točno dolžino in barvo v skladu z zahtevo kupca, tako da ni nepotrebne izgube materiala. Vse trapezne pločevine so izdelani iz prašno-barvane pocinkane pločevine različnih debelin, po naročilu pa tudi iz Al-pločevine, pocinkane in nerjaveče pločevine.

Celotna serija trapezne pločevine ima izjemne tehnične lastnosti visoke zmogljivosti, ki jih podjetje Mebi, d.o.o. izkazuje z ustreznimi certifikati uporabljenih materialov.

Zadnjič posodobljeno (Petek, 18 Marec 2011 12:49)